اگر شما از جمله افرادی هستید که از داشتن یک فضای آرامش بخش در منزل یا محل کار خود محروم هستید و یا اگر به دنبال یک دکوراسیون زیبا و طبیعی برای منزل، محل کار و یا اتاق خود هستید؛ به شما پیشنهاد می کنیم در ادامه با گلِ‌خونه همراه باشید تا با گیاهان آپارتمانی که از عناصر طبیعی و تزیینی مهم در زندگی روزمره به شمار می روند آشنا شوید.

گیاهان آپارتمانی در عین حال که رنگ فرح بخش سبز و فضای آرام و سالم را به خانه ما می آورند می توانند زیبایی دکوراسیون داخلی را چندین برابر کنند. هم چنین نکته مثبت دیگر در مورد گیاهان آپارتمانی این است که این گیاهان تاثیر بسزایی در پاکسازی هوا از میکروب های مضر دارند و در کاهش استرس و تنش های محیطی به ما کمک می کنند.

گلِ‌خونه در طی مقالات مختلف، تعدادی از گل های آپارتمانی معروف را که نگهداری از آن ها هم ساده است را به شما عزیزان معرفی می کند.

در این مقاله، شما را با یکی از محبوب ترین  گیاهان آپارتمانی آشنا می کنیم.


معرفی گیاه پوتوس 

گیاه پوتوس جز گیاهان مقاوم آپارتمانی محسوب می شود که نیاز به مراقبت چندانی ندارد، به همین دلیل هم گزینه مناسبی برای زیباسازی به خانه های آپارتمانی و دفاتر اداری محسوب می شود.

پوتوس از خانواده گل شیپوری هاست. برگ های آن قلبی شکل و در محیط های گرم رشد می کند. این گیاه جذاب و زیبا شرایط رشد آسانی دارد و سازگاری بالایی با محیط دارد. پوتوس ها رطوبت کم محیط را تحمل می کنند و تکثیر آن ها بسیار ساده است . شاخه های بالارونده ، پیچکی و آویزان پوتوس تا حدود 5 متر هم می رسد که با هدایت و ثابت نمودن آن ها می توان دیوار سبز رنگ و شادابی را در فضاهای مختلف منزل و محیط کار ایجاد کرد و زیبایی خاصی را به آن فضاها بخشید.

گیاه پوتوس نه تنها می تواند فضای شما را با رنگ و بافتش تغییر دهد، بلکه رتبه ی بالایی را در بین گیاهانی دارد که به تصفیه هوا کمک می کنند. علاوه بر این، آن ها رطوبت جو را افزایش می دهند و دی اکسید کربن را با اکسیژن جایگزین می کنند. و در مجموع هوای محیط اطراف خود را مطلوب می سازد.

توجه داشته باشید که پوتوس در لیست گیاهان سمی برای کودکان و حیوانات خانگی قرار دارد و در صورت جویده شدن برگ آن ممکن است سبب بروز بیماری در آن ها شود. پس حتما مراقب باشید که این گیاه را دور از دسترس بچه ها و حیوانات خانگی خود قرار دهید.

انواع مختلف گیاه پوتوس 

در ادامه مقاله، گونه های مختلف گیاه پوتوس را به طور کامل به شما معرفی می کنیم.

پوتوس طلایی

همان طور که از نامش مشخص است برگ های رنگارنگ طلایی و زرد دارد. پوتوس طلایی بومی جزایر سولومون و بخش هایی از جنوب شرقی آسیا است. از آنجا که این نوع پوتوس در شرایط نور کم رشد می کند، تمایل دارد که ویژگی های زردی را نشان دهد. شما می توانید پوتوس طلایی خود را 1 یا 2 ساعت در معرض نور خورشید قرار دهید.


پوتوس مرمر

ملکه مرمر رایج ترین نوع گیاه پوتوس است که شاخ و برگ های آن مایل به رنگ سفید است . ملکه مرمر رشد بسیار کندی دارد به همین دلیل برای نگهداری در فضا های کوچک مناسب است.  


پوتوس جید

یکی از فراوان ترین انواع گیاه پوتوس است که از ویژگی بارز آن مقاومت در برابر نور کم است. پوتوس جید نسخه سبزی از ملکه مرمری است و به همین منظور به عنوان ملکه سبز شناخته می شود. برگ پوتوس جید با رنگ های سبز تیره، رنگارنگ و کرم مشخص می شود. این گونه، توانایی رشد در نور مصنوعی را دارد. از طرفی می تواند در نور لامپ فلورسنت نیز به خوبی رشد کند. 


پوتوس نقره ای

این نوع پوتوس برگ های تیره و سبز با رگه های نقره ای زیاد و یا کمی دارد. پوتوس نقره ای به نام های پوتوس ساتین، پوتوس ابریشمی و فیلودندرون نقره ای نیز شناخته می شود که تفاوت اصلی آن ها در رگه های نقره ای رنگی است که در برگ های آن مشاهده می شود.


پوتوس نئون

یکی از زیبا ترین و کمیاب ترین گونه های پوتوس، پوتوس نئون می باشد که به پوتوس طلایی شباهت زیادی نیز دارد با این تفاوت که برگ های آن به رنگ سبز نئونی است.


آن جوی

این نوع از پوتوس که رشد کندی هم دارد دارای برگ های سبز و سفید است و در مقایسه با پوتوس استاندارد برگ های کوچکتری دارد.


هم چنان با گلِ‌خونه همراه باشید تا در مقاله های بعدی شما را با باید ها و نباید های نگهداری گیاه پوتوس آشنا کنیم. 

( این مقاله در آینده بروزرسانی خواهد شد؛ لطفا برای دریافت اطلاعات جدید درباره گیاه پوتوس دوباره به این مقاله سر بزنید. )